Протести против одлуките на Регулаторната комисија за енергетика – Битола Reviewed by Momizat on .   Повеќе слики од настанот на нашата Facebook фан страна   Повеќе слики од настанот на нашата Facebook фан страна Rating: 0
Вие сте тука: Дома » Вести » Протести против одлуките на Регулаторната комисија за енергетика – Битола

Протести против одлуките на Регулаторната комисија за енергетика – Битола

 

Повеќе слики од настанот на нашата Facebook фан страна

За Авторот

Дипломиран економист, основач на блогот за Eнергетска ефикасност. Сопственик на претпријатие за финансиски консалтинг „Интро Груп„ дооел од Битола.

Број на натписи : 679

Коментари (2)

Оставете коментар

© 2014 energetskaefikasnost.info - Developed by Internet marketing Nova Solutions. Powered by WordPress.

Оди на врвот